OM HEART-WISE

michael Michael er 52, og har en baggrund som Produktionsingeniør, speditør og merkonom, Deva Coach, shamanistisk healer og vejleder samt kranio-sakral terapeut. 

Mine karrierevalg, der absolut ikke har været snorlige, har båret præg af valg først taget af hjernen - egoet.. Men indtil for 12 år siden, ændrede dette sig markant - og jeg indså at jeg ikke kunne finde vej uden at lytte til mit hjerte!

Og mit hjerte fortalte mig at jeg skulle hjælpe mennesker til at finde kærligheden til sig selv - den ubetingede kærlighed! Den vej har jeg selv gået. Den har været hård, men meget smuk! En vej, som jeg aldrig vil fortryde, fordi det er et kald for mig. 

Dét at arbejde med sig selv, lære sig selv bedre at kende, gode som skyggesider, acceptere dem, at elske og respektere sig selv - og derved blive et mere bevidst menneske - for din egen skyld, er efter min mening den bedste gave du kan give dig selv!

Uanset, om du vælger at foretage din rejse med mig eller en anden som din guide, ønsker jeg at den bliver smuk og indsigtsfuld!